cms-info

Какво е Байер Бонус Клуб?
Лоялната програма на Байер, дивизия КропСайанс, организирана така, че всеки път, когато купувате продукти на Байер, с регистрацията на фактурата от покупката си Вие можете да получавате бонус точки. Когато съберете достатъчно точки, можете да ги разменяте за награди по свой избор от богат онлайн каталог.

 

Как мога да се включа в програмата?
За да участвате в Байер Бонус Клуб, Вие трябва да сте управител или упълномощено лице на компания – земеделски производител, която използва поне един от продуктите на Байер, дивизия КропСайанс.

 

В Байер Бонус Клуб можете да се включите по няколко начина:
• Като се регистрирате онлайн на https://bonusclub.bayer.bg
• Като изпратите попълнен и подписан от Вас регистрационен талон по пощата или по куриер на адрес: гр. София 1335, бул. „Петър Дертлиев“ 25, ет. 2 за «Байер Бонус Клуб»
• Като изпратите сканирано подписано копие на талона по имейл на bonusclub@bayer.com и след това оригинал по пощата или по куриер на адрес: гр. София 1335, бул. „Петър Дертлиев“ 25, ет. 2 за «Байер Бонус Клуб».
След приемане на Вашата регистрация, следва одобрение от страна на администратор, за да може профилът Ви в програмата да бъде частично отключен – т.е. да можете да регистрирате своите покупки на продукти на Байер, дивизия КропСайанс и да получавате точки срещу тях.

 

След регистрацията трябва ли да направя още нещо?
След като Вашата регистрация бъде проверена и одобрена от наш администратор, трябва да попълните декларация - съгласие от управител и информация за личните данни, която ще откриете на следния адрес. Декларацията трябва да бъде подписана от управителя на компанията и изпратена обратно по имейл, по пощата или куриер на адрес: гр. София 1335, бул. „Петър Дертлиев“ 25, ет. 2 за «Байер Бонус Клуб». Когато получим Вашата декларация, профилът Ви в програмата ще бъде напълно отключен. Така освен възможността за регистриране на покупки и събиране на точки в програмата, ще можете да разменяте събраните от Вас точки срещу награди по Ваш избор от богат онлайн каталог.

  

Кои продукти са включени в програмата?
Пълен списък на продуктите на Байер, които участват в програмата Байер Бонус Клуб, можете да откриете в секция „Каталог продукти“, след като влезете в профила си в програмата.

 

Какви награди мога да спечеля в Байер Бонус Клуб?
Разделили сме каталога в Байер Бонус Клуб на няколко големи категории, в които можете да откриете богато разнообразие от стотици продукти и услуги. Всяка награда в каталога може да бъде заявена от Вас срещу съответстващия й брой бонус точки, които сте натрупали в програмата.
Ето кои са основните категории в програмата, от които можете да заявите своята награда, когато съберете достатъчно точки за нея:
• Подаръци
• Парфюми & Козметика
• Електроника
• Малки електроуреди
• Джаджи
• Пътувания
• Хоби & Изживявания 
• Агро услуги
• За дома
• Градински & Електроинструменти

 

Какви са предимствата ми, ако участвам в Байер Бонус Клуб?
Освен, че ще получите възможността да получавате награди за покупките си на продукти на Байер, включени в програмата, Вие ще можете да получавате първи новини за нашите нови продукти. Освен това ще Ви изпращаме покани за участие в наши събития. Чрез нашата специална телефонна линия ще можете да се свързвате бързо с нас, за да задавате въпроси и да получавате допълнителна информация за програмата или за нашите продукти.

 

Как обработвате данните, които ви предоставям?
Данните, които предоставяте, ще бъдат обект на обработване от администратора на лични данни „Байер България“ ЕООД, ЕИК 121258695, гр. София, п.к. 1784, бул. Цариградско шосе № 115М, сграда D, Партер, за целите на участие в лоялната програма за клиенти на „Байер България“ ЕООД „Байер Бонус Клуб“. Вашите данни ще бъдат достъпни за служители на „Байер България“ ЕООД като обработващи личните данни. Трансфер на Ваши данни може да бъде извършван към „Медияпост Хит Мейл България“ ЕООД, ЕИК 131468795, гр. София 1335, бул. „Петър Дертлиев“ 25, ет. 2, като обработващ данните по възлагане от „Байер България“ ЕООД, за целите на програмата.

Предоставянето на данни от Ваша страна е доброволно и непредоставянето им няма да има каквито и да било негативни последици, но ще възпрепятства възможността Ви за участие в лоялната програма за клиенти на Байер България ЕООД „Байер Бонус Клуб“. Вие може по всяко време да поискате да Ви бъде предоставена информация за и достъп до Вашите лични данни и да заявите промяна, заличаване, блокиране на всякакви неверни данни или да възразите срещу използване на предоставените от Вас данни за посочените цели.

За повече информация, моля, свържете се с нас на data.protection.bg@bayer.com или ни пишете на адрес: Байер България ЕООД, гр. София, п.к. 1784, бул. Цариградско шосе № 115М, сграда D, Партер. Можете да се запознаете с нашата политика за поверителност на:
https://www.bayer.bg/bg/privacy.php

 

Колко награди мога да поръчам едновременно?
Стига да сте събрали необходимия брой точки, нямате ограничения в броя на наградите, които можете да поръчате в програмата Байер Бонус Клуб. Когато заявите нова награда, от общия брой точки в профила Ви в програмата ще приспаднем необходимия брой точки за получаване на наградата. Например, ако имате събрани 1500 точки в профила си в Байер Бонус Клуб, а избраната от Вас награда е на стойност 1000 точки, след заявяването й ще разполагате с 500 точки. С тях можете да заявите друга награда, за която точките ще бъдат достатъчно.

 

Как разбирам колко точки ще получа срещу покупките си?
Можете да проверите по всяко време колко точки ще получите срещу своите покупки, като използвате помощния калкулатор. Той е на Ваше разположение в секция „Каталог с награди“ в сайта на програмата. Отделно, в секция „Каталог продукти“ можете да разберете колко точки получавате срещу единица количество от всеки от включените в програмата продукти на Байер.

ПРИ ВЪПРОСИ

или нужда от помощ с регистрацията обадете се на:

0700 11 263